Accessoires

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. €25,-
  3M Filter reservoir
  3M Filter reservoir
  3M heeft zijn befaamde assortiment AP2-waterfilters uitgebreid voor waterkoelers die op de waterleiding worden aangesloten. Door gebruik te maken van verbeterde filtratietechnologie bevatten de 3M AP2-G-filters 53% minder plastic dan de oorspronkelijke AP2-lijn. Dat maakt ze een compacte en rendabele keuze voor exploitanten van koudwaterdispensers. Minder plastic voor de productie van de filters betekent minder afval. Zo draagt het 3M AP2-G-filter bij aan een milieuvriendelijke bron van schoon en heerlijk drinkwater van hoge kwaliteit. Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Handige waterkoeler accessoires

Koop naast uw watercooler ook plastic bekertjes om makkelijk en snel water te tappen. Om ervoor te zorgen dat uw personeel niet overal de bekertjes laat slingeren kunt u ook kiezen voor de puntvormige plastic bekertjes. Sla de bekertjes netjes op in de bekerhouder, welke aan de zijkant van de waterkoeler bevestigd kan worden. Daarnaast kunnen de waterflessen worden opgeborgen in een van onze flessenrekken, waardoor de flessen kunnen worden opgeslagen, zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Onderhoudsproducten waterkoeler

Het is van groot belang dat uw waterkoeler periodiek wordt gereinigd. Daarom biedt de WatercoolerGigant niet alleen onderhoudsbeurten aan maar ook accessoires om zelf de waterkoeler te reinigen. Met de cooler clean spray kunt u de contactpunten van de waterkoeler reinigen. Met een "doe-het-zelf" schoonmaakset kunt u uw watercooler optimaal onderhouden en de hygiëne waarborgen.

 • Snelle levering

  Door strategisch gespreide distributie

  Onze “logistieke specialisten” starten vanuit onze distributiecentra in Zelzate. Deze strategisch gekozen locaties beperken de rijtijden en de afstanden.

 • Fleswater service

  Uw bron voor de levering van gebottled bronwater

  Als u nog niet bekend bent met onze fleswater bezorgservice kunt u ons bellen. Dan helpen wij u met het maken van een account, zodat het in het vervolg nog makkelijker is om uw bronwater te bestellen. Bestel direct