Handleiding waterkoeler installeren

Tapkraantjes waterkoeler omdraaien

De tapkraantjes van de waterkoeler zijn bij aflevering naar binnen gedraaid, dit in verband met het transport. De tapkraantjes zijn eenvoudig terug te draaien. Hiervoor dient u het paneeltje te verwijderen. U drukt voorzichtig met uw vingers tegen de zijkant van het paneel. Het paneeltje raakt los. Nu kunt u de tapkraantjes naar buiten draaien. Het paneeltje kunt u eenvoudig terug plaatsen en u kunt de tapjes gebruiken.Heeft u een Quarrtz koeler?
Dan dient u met uw vingers aan de onderkant te drukken en het paneeltje naar u toe te trekken.
Vervangen van een waterfles

Op het mondstuk van de bronwaterfles zit een nonspill sticker, deze dient u eerst te verwijderen. Wanneer deze is verwijdert pakt u de fles en zet deze op de watercooler. Het mondstuk van de waterfles dient u over de lange pin in het reservoir heen te laten zakken. Het kan enkele seconden duren tot het reservoir gevuld is. Binnen een uur heeft u heerlijk gekoeld bronwater.
Bekerhouder

De bekerhouder is eenvoudig te monteren. Aan de rechterkant van de waterkoeler zit een klein paneeltje bevestigd waar u de bekerhouder overheen kunt schuiven. Aan de bovenkant van de bekerhouder zit een klepje, via deze opening kunt u de bekertjes in de bekerhouder laten zakken.
Lekbakje

Het lekbakje is eenvoudig te monteren. Klik het roostertje op het losse bakje. Het bakje kunt u vervolgens in de lekbak zetten.