Water bestellen

 • 3x minder tranport dan retourfles
 • Biologisch afbreekbaar
 • Beter voor het mileu
 • Binnen 2 werkdagen geleverd

100% puur bronwater zonder toevoegingen gebotteld in makkelijk te hanteren waterflessen.

Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. 6x15L Eden vierkant
  6x15L Eden vierkant
  € 57,90

  6 Universele flessen bronwater a 15L. € 9,65 per fles.

  Liever:

  Lees verder
 2. 60x15L Eden vierkant
  60x15L Eden vierkant
  € 431,40

  60 Universele flessen bronwater a 15L. € 7,19 per fles.

  Liever:

  Lees verder
 3. 30x15L Eden vierkant
  30x15L Eden vierkant
  € 230,70

  30 Universele flessen bronwater a 15L. € 7,69 per fles.

  Liever:

  Lees verder
 4. Eden 15 L vierkant
  Eden 15 L vierkant

  Ons Eden bronwater is van de hoogste kwaliteit. Afkomstig uit een beschermde historische bron diep in de heuvels van Bishop Estate in Wiltshire, wordt het op natuurlijke wijze gefilterd door kalksteen. Hierdoor krijgt het water een luchtige en uitgebalanceerde samenstelling.

  Lees verder
 5. 18 Liter Tastywater
  Waterfles 18 L bronwater
  Dit zuivere bronwater is afkomstig uit een zeer diepe bron uit Italië, waar het zijn smaak aan te danken. Het bronwater is meerdere malen gezuiverd door kalksteen, wat zorgt voor een smaakvolle en evenwichtige samenstelling. Verpakt in een wegwerpfles, waardoor nog milieuvriendelijker. Lees verder
 6. Bronwater pack
  Bronwater pack 5x 18L StellAlpina
  € 56,25

  5 Universele flessen bronwater a 18L. € 11,25 per fles.

  Liever:

  Lees verder
 7. Bronwater voor waterkoeler
  10x 18L StellAlpina
  € 89,50

  10 Universele flessen bronwater a 18L. € 8,95 per fles.

  Liever:

  Lees verder
 8. 25 waterkoeler flessen
  25x 18L StellAlpina
  € 211,25

  25 Universele flessen bronwater a 18L. € 8,45 per fles.

  Liever:

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Heerlijk en verfrissend natuurlijk bronwater in flesjes van 500ml, ideaal voor personeel dat onderweg is of tijdens bijeenkomsten. Het bronwater is afkomstig uit de “7.000-acre Fonthill Bishop Estate” in Wiltshire en wordt gebotteld in de welbekende PET flesjes van 500ml, welke handig in gebruik zijn en tevens biologisch afbreekbaar. Met de flesjes bronwater zorgt u voor een verfrissing op ieder moment van de dag!

Waarom bronwater?

Water zorgt ervoor dat het lichaam gereinigd wordt en helpt bij het afvoeren van de verschillende afvalstoffen. Het bronwater wordt op een natuurlijke manier gewonnen en hier worden vervolgens geen toevoegingen meer aan gedaan. Dit zorgt ervoor dat u altijd natuurlijk bronwater drinkt dat goed en gezond is.

7.000-acre Fonthill Bishop Estate

Het bronwater wordt gewonnen uit de “7.000-acre Fonthill Bishop Estate” in Wiltshire. Deze bron staat bekend om het inwinnen van bronwater met een lichte, verfrissende smaak en een evenwichtige minerale samenstelling. Daarnaast wordt het bronwater van nature al gefilterd door kalksteen. De bron wordt beschermd door ondoordringbare kleilagen, welke ervoor zorgen dat het water geconserveerd blijft. Ieder flesje zal opnieuw garant staan voor hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor de ultieme verfrissing.

Flesjes bronwater bestellen

Watercooler Gigant levert dagelijks landelijk verschillende hoeveelheden flesjes bronwater uit. Wanneer deze voor 16:00 besteld worden, kan men de volgende werkdag al gebruim maken van het bronwater. Voor persoonlijk contact kunt u bellen naar 088 101 91 00, een e-mail sturen of chatten via de LiveChat.

 • Snelle levering

  Door strategisch gespreide distributie

  Onze “logistieke specialisten” starten vanuit onze distributiecentra in Zelzate. Deze strategisch gekozen locaties beperken de rijtijden en de afstanden.

 • Fleswater service

  Uw bron voor de levering van gebottled bronwater

  Als u nog niet bekend bent met onze fleswater bezorgservice kunt u ons bellen. Dan helpen wij u met het maken van een account, zodat het in het vervolg nog makkelijker is om uw bronwater te bestellen. Bestel direct