038 085380 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Geen verrassingen
 • Icon overmorgen in huisOvermorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel ons
  Bel 038 085380 
 • Icon afhalenOfferte?
  Vraag direct aan

Water bestellen

Foto-tabel  Lijst 

 • 3x minder tranport dan retourfles
 • Biologisch afbreekbaar
 • Beter voor het mileu
 • Binnen 2 werkdagen geleverd

100% puur bronwater zonder toevoegingen gebotteld in makkelijk te hanteren waterflessen.

Bronwater van de Watercooler Gigant

Door de uitzonderlijke kwaliteit en smaak van ons water bent u verzekerd van het beste bronwater wat er te vinden is in Nederland. Ons water aanbod bestaat uit 2 soorten water, Eden water a 15 liter en StellAlpina a 18 liter. Eden water is afkomstig uit het Fonthill Bishop Estate in Wiltshire. StellAlpina is afkomstig uit Mount Maniva in Italië. Ons bronwater blijft 9 tot 12 maanden houdbaar.

Online uw bronwater flessen kopen

Watercooler Gigant levert aan zowel kleine als grote bedrijven. De minimale afname is 5 flessen, voornamelijk voor kleine bedrijven, tot 50 waterflessen voor grote bedrijven. Onafhankelijk van de waterafname leveren wij binnen 2 werkdagen door heel België, wanneer u voor 16:00 besteld. Wilt u direct online waterflessen bestellen, maar u bent nog geen klant? Geen probleem, u kunt de waterflessen direct online kopen. Ook is het mogelijk om de bestelling op rekening te ontvangen. Uiteraard is het ook mogelijk om te betalen via iDeal, Paypal of Credit card.

Water uit wegwerp fles of retourfles?

Bronwater uit wegwerp flessen drinken is verantwoorder dan uit retourflessen. Dit komt doordat retourflessen chemisch worden gereinigd, hierdoor wordt het plastic aangetast. Plastic microdeeltjes laten los en komen in het water terecht. De microdeeltjes komen in het drinkwater wat zeer ongezond is voor het menselijk lichaam. Retourflessen hebben 3x zoveel transport dan "one way" flessen. De retourflessen gaan vanaf de fabriek naar de opslag en daarna naar de klant. Wanneer de fles weer leeg is gaat het andersom weer terug. Onze “one way” flessen gaan direct vanaf de fabriek naar de consument. Dit scheelt aanzienlijk op het transport en dus het milieu!