038 085380 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Geen verrassingen
 • Icon overmorgen in huisOvermorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel ons
  Bel 038 085380 
 • Icon afhalenOfferte?
  Vraag direct aan

Levering


Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Als u voor 16:00 bestelt, wordt de zending dezelfde dag nog gepakt, zodat deze binnen 2 werkdagen geleverd kan worden. In de avond worden de bestelde producten naar een depot bij u in de buurt gereden, zodat deze binnen 2 werkdagen bij u geleverd kunnen worden. De producten worden tussen 8:00 en 17:00 bezorgd, de verwachte levertijd kunt u op de dag van levering bij ons opvragen. Meer daar over vindt u hier. De producten worden geleverd door middel van een vrachtwagen met een laadklep. Vervolgens worden de producten bij u geleverd met een (elektrische) pompwagen tot aan de deur.

↑ naar boven


Moet ik aanwezig zijn tijdens de levering?

U hoeft niet aanwezig te zijn. U kunt tijdens het bestelproces aangeven waar uw bestelling neergezet moet worden. U kunt ook een brief op de deur hangen met instructies. Wilt u liever even gebeld worden van te voren dan is dat ook mogelijk.

↑ naar boven


Kan ik een datum voor aflevering kiezen?

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven welke dag u geleverd wilt krijgen. Watercooler Gigant levert iedere dag landelijk. Als u voor 16:00 besteld, heeft u het binnen 2 werkdagen al in huis! U kunt tijdens het bestelproces ook aangeven om later in de week geleverd te krijgen.

↑ naar boven


Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Pas op de ochtend van uitlevering wordt tussen 8:00 en 9:00 de planning van de route gemaakt. Wilt u weten hoe laat uw bestelling arriveert? Neem dan contact met ons op tussen 9:00 en 10:00 uur 's ochtends. Eén van onze medewerkers zal voor u uw levertijd bekijken.

↑ naar boven


Gratis verzending

Verzending is bij de Watercooler Gigant altijd gratis. Houd wel rekening met mogelijke betaalkosten bij betaling onder rembours. Kies je voor betaling met Mister Cash, creditcard of onder vooruitbetaling, dan rekenen we geen extra kosten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

↑ naar boven


Kan ik het reeds aangeschafte artikel retourneren?!

Wanneer u ontevreden bent over het artikel dat u heeft gekocht, dan kunt u binnen 14 dagen uw artikel retour sturen. De kosten van het retour sturen is voor rekening van de klant. U krijgt uw geld binnen 3 werkdagen retour mits het artikel in de oorspronkelijke onbeschadigde staat verkeert. Meer informatie over de eventuele retournering van de producten vindt u hier.

↑ naar boven


Levering in het weekend?

Helaas levert Watercooler Gigant niet in het weekend. Wanneer u voor 16:00 besteld kunnen wij dit binnen 2 werkdagen landelijk leveren. Bestellingen in het weekend worden maandag verwerkt en woensdag geleverd.

↑ naar boven


Leveringstabel

Besteld voor 16.00 uur op: 1e bezorging op:
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Maandag
Vrijdag Dinsdag
In het weekend Woensdag

↑ naar boven


Vertraging

Soms kan het gebeuren dat er vertraging ontstaat tijdens de levering van uw bestelling. Dit kan komen door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of een ongeluk op de weg.

Wanneer wij op de hoogte zijn gebracht door ons transportbedrijf over de mogelijke vertragingen van uw levering, wordt u door één van onze medewerkers zo snel mogelijk over de situatie ingelicht.

Waarschijnlijk is er de mogelijkheid dat de bestelling de eerst volgende werkdag geleverd kan worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal één van onze medewerkers u verder inlichten over hoe de levering op dat moment in zijn werk gaat.

↑ naar boven


De chauffeur heeft schade gemaakt aan mijn huis, tuin of auto!

De chauffeur neemt de verantwoordelijkheid tot 1 meter binnen uw erf. Als de pallet verder op uw erf neergezet moet worden dan neemt Watercooler Gigant en het transportbedrijf geen enkele aansprakelijkheid op zich. De volledige aansprakelijkheid is voor de klant.

↑ naar boven