Fleswaterkoeler

De fleswaterkoelers van Watercooler Gigant zijn makkelijk en eenvoudig te installeren en te reinigen. Het aansluiten van een fleswaterkoeler is zeer eenvoudig. Stekker in het stopcontact, tapkraantjes naar buiten draaien en een bronwaterfles op de koeler. Binnen 30 min heeft u heerlijk gekoeld bronwater.
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. USB OPLAADBARE FLOW-WATERPOMP
  USB OPLAADBARE FLOW-WATERPOMP
  € 35,00

  Geniet van direct fris, heerlijk water thuis of onderweg met de NIEUWE Flow-waterpomp van Primo. In de doos die u ontvangt vindt u een Flow-waterpomp + USB-oplaadkabel + instructies. De pomp is voorgeladen voor direct gebruik uit de doos en zorgt voor een probleemloze regeling van de waterstroom uit uw fles in uw beker met een druk op de knop. Het meest opvallende van de Flow is het direct en moeiteloos starten/stoppen van het schenken van water. Met een enkele druk op de knop krijgt u tot gedurende 5 minuten een ononderbroken stroom van water en het universele flexibele sondeontwerp past op iedere flesgrootte.

  Lees verder
 2. Primo deluxe waterkoeler koud/kamer
  Primo deluxe waterkoeler koud/kamer
  € 255,00
  • Gratis bezorging
  • Bekerhouder optioneel
  • Geen verplichte water afname
  • Jaar garantie
  • Makkelijk zelf te reinigen
  • Laagste prijs garantie

  De Primo Deluxe-fleswaterkoeler is ontworpen voor eenvoudig gebruik en gemakkelijke toegang tot water voor huishoudens, thuiskantoren en kleine bedrijven. De Deluxe is verkrijgbaar in twee configuraties waardoor u kunt kiezen voor de versie die het beste overeenkomt met uw behoeften. Ongeacht de versie (heet en koud of kamertemperatuur en koud), u zult zeker niet teleurgesteld zijn

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Waarom Watercoolergigant.be?

 • Geen dure contracten
 • Geen verplichte waterafname
 • Scherpe prijzen
 • Levering binnen 2 werkdagen

Onderhoud aan fleswaterkoeler

Het onderhoud van de waterkoeler is ook zeer eenvoudig. Bij ons accessoires hebben wij verschillende producten om de waterkoeler goed te onderhouden.

Installeren fleswatercooler

Het installeren van een fleswatercooler is vrij eenvoudig. U haalt de watercooler uit de doos en bevestigt de stekker. Wanneer de waterkoeler is aangesloten op het stroom kunt u de waterfles op de watercooler zetten. Vergeet niet de non-spill stikker te verwijderen. Het enige wat u nu nog hoeft te doen is de tapkraantjes naar buiten te draaien. Dit doet u door het frontpaneel te verwijderen. Druk het paneel met duim en wijsvinger voorzichtig samen en het paneeltje komt vanzelf los. Draai de tapkraantjes naar voren en zet het paneeltje weer op zijn plek. De watercooler is nu klaar voor gebruik.

Garantie

De waterkoelers van de WatercoolerGigant hebben standaard een garantie van 3 jaar. Wanneer de watercooler goed wordt onderhoud, gaat deze 6 tot 7 jaar mee. Wel is het aan te raden om 2 keer per jaar de watercooler te reinigen en de achterkant stofvrij te houden.

 • Snelle levering

  Door strategisch gespreide distributie

  Onze “logistieke specialisten” starten vanuit onze distributiecentra in Zelzate. Deze strategisch gekozen locaties beperken de rijtijden en de afstanden.

 • Fleswater service

  Uw bron voor de levering van gebottled bronwater

  Als u nog niet bekend bent met onze fleswater bezorgservice kunt u ons bellen. Dan helpen wij u met het maken van een account, zodat het in het vervolg nog makkelijker is om uw bronwater te bestellen. Bestel direct