Recyclebare Waterflessen

WatercoolerGigant werkt enkel met 100% recyclebare PET flessen.

PET flessen

Water uit wegwerpflessen is gezonder!
Water uit wegwerpflessen is gezonder. Dit komt omdat retourflessen chemisch gereinigd worden. Hierdoor wordt het plastic aangetast. Het plastic laat op den duur los. Microdeeltjes komen in het drinkwater wat zeer ongezond is voor het menselijk lichaam.

Water uit wegwerpflessen is beter voor het milieu!
Retourflessen hebben 3x zoveel transport dan "one way" flessen. De retourflessen gaan vanaf de fabriek naar de opslag en daarna naar de klant. Wanneer de fles weer leeg is gaat het andersom weer terug. Onze "one way" flessen gaan direct vanaf de fabriek naar de consument. Dit scheelt aanzienlijk op het transport en dus het milieu!

15 liter flessen zijn ARBO technisch aanbevolen!
De 15liter fles is makkelijk te dragen door de draaghendel aan de bovenkant. De flessen zijn minder zwaar en dus makkelijker op de waterkoeler te plaatsen. Doordat de flessen na gebruik met het huisvuil of plastic verzamelen worden meegegeven nemen ze minder plek in beslag!

Flessen zonder statiegeld is goedkoper!
Veel watercoolerbedrijven heffen statiegeld of rembours op de flessen water. Door gesjoemeld met de lege flessen bent u over het algemeen veel geld kwijt aan flessen die zogenaamd kwijt zijn geraakt. Op veel evenementen worden onze wegwerpflessen gebruikt. Op de retourflessen zit vaak Euro 10,- statiegeld. De flessen raken bijna altijd kwijt waardoor er aan het eind van het evenement een extra kostenpost ontstaat.