Hoe voorkom ik dat er meerdere bekers uit de bekerhouder komen?

Plastic bekerhouder

Als er meerdere bekers per keer uit de bekerhouder komen, kunt u proberen om de bekers rustiger uit de bekerhouder te halen. Als er teveel kracht wordt gebruikt, kunnen de pinnen binnenin de bekerhouder, die de bekers vasthouden, de snelheid niet aan. Hierdoor kan het gebeuren dat er meerdere bekers uit komen. Hieronder ziet u een video hoe u het beste de bekertjes uit de bekerhouder kunt pakken, dit zodat u maar 1 bekertje tegelijk krijgt.

RVS bekerhouder

Als u gebruik maakt van de RVS bekerhouder en er komen teveel bekers uit de bekerhouder, kunt u het volgende proberen. Binnen in de bekerhouder bevinden zich twee pinnen die de bekers vasthouden. Deze pinnen kunt u dichter naar elkaar toe buigen, waardoor de bekers onder meer spanning komen te staan. Doordat de pinnen dichter bij elkaar komen te staan, wordt de kans kleiner dat er meerdere bekers uit de bekerhouder worden getrokken.

Hoe stelt u de bekerhouder pootjes in?

Hier ziet u een instructievideo hoe u de pootjes van de bekerhouder kunt stellen zodat deze meer grip hebben op de bekertjes.