Uw watercooler laten reinigen

Reiniging watercooler
Onderhoud aan de watercooler is zeer belangrijk. Dit omdat er na verloop van tijd bacteriën en kalkvorming ontstaat in de watercooler. Om dit tegen te gaan en optimaal gebruik te kunnen maken van de watercooler raden wij aan tenminste eens per halfjaar onderhoud uit te laten voeren. Tussendoor kunt u de watercooler zelfstandig reinigen door middel van het doe het zelf schoonmaaksetje. Deze is beschikbaar voor zowel de leidingwatercooler als de fleswatercooler.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor het laten uitvoeren van het onderhoud.

Let op: De onderhoudsovereenkomst is geen servicecontract.

Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de watercooler ontkalkt en gereinigd en wordt deze nagelopen op mankementen. Neemt u de onderhoudsovereenkomst af bij de aanschaf van de watercooler en wordt deze jaarlijks verlengd? Dan verlengd u hiermee ook de levensduur tot wel 5 jaar!.
Wilt u onderhoud laten uitvoeren aan een watercooler ouder dan 1 jaar? Dan zal dit worden geregistreerd als een reparatieverzoek en zullen de kosten eventueel hoger uitvallen als blijkt dat er onderdelen vervangen moeten worden. Dit wordt in overleg met u besproken.

Besteld u de onderhoudsovereenkomst binnen een half jaar na aanschaf van de watercooler, dan kan de garantie alsnog jaarlijks verlengd worden indien de overeenkomst ook verlengd wordt.

Besteld u de onderhoudsovereenkomst na 6 maanden na aanschaf, dan wordt de garantie van de watercooler niet jaarlijks verlengd ook al verlengd u de onderhoudsovereenkomst. Het reinigen van de watercooler is erg belangrijk, de reiniging zorgt ervoor dat de kans op besmettingen wordt uitgesloten. Wij raden aan om de watercooler tweemaal per jaar te laten reinigen. Om een optimaal resultaat te verkrijgen bieden wij de onderhoudsservice aan. Het onderhoud wordt uitgevoerd door gecertificeerde onderhoudsmonteurs en installateurs welke zijn voorzien van HACCP(Hazard Analysis and Critical Control Points)-certificaat.

HACCP-certificaat
Het HACCP-certificaat is een certificaat voor bedrijven die zich bezig houden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer of distributie van levensmiddelen. Door middel van dit certificaat geeft een bedrijf aan dat zij alle controles beheersen en uitvoeren, om de kans op een besmetting zo laag mogelijk te houden.

Kosten
  • Fleswatercooler; € 79,50 (Inclusief voorrijkosten, exclusief BTW)

  • Leidingwatercooler; € 99,50 (Inclusief voorrijkosten, exclusief BTW)

  • Leidingwatercooler onderhoudsovereenkomst; 2 beurten per 12 maanden voor € 159,- (Inclusief voorrijkosten, exclusief BTW)

Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden; 088 - 101 91 00