Koud water drinken

Het is van zeer groot belang om dagelijks genoeg vocht binnen te krijgen, want de hoeveelheid vocht bepaalt grotendeels hoe uw lichaam functioneert. Vocht zorgt ervoor dat het voor de darmen gemakkelijker is om voedingsstoffen op te nemen. Water drinken is de ideale manier om vocht binnen te krijgen, omdat het 100% puur is.

Waarom water drinken?

Naast dat water 100% puur is, heeft het ook de beste eigenschappen ten opzichte van andere dranken. In water zitten geen calorieën, waardoor het in principe een drank is die altijd gedronken kan worden. Wanneer u kiest voor bronwater, dan bent u verzekerd van puur drinkwater dat meer mineralen bevat dan dat uit de leiding.

Koud water drinken op kantoor

Het drinken van water op kantoor is van groot belang, omdat het ervoor zorgt dat het personeel gezond blijft en tevens is bewezen dat het genoeg drinken van water er ook voor zorgt dat een mens productiever is. Vaak tegen het einde van de dag ontstaat er bij veel mensen een dip, welke te voorkomen was als zij overdag genoeg water gedronken hadden.

Voordelen bronwater

Water heeft veel voordelen, maar bronwater heeft er nog enkele meer. Bronwater wordt via een natuurlijke manier gezuiverd door kalksteen, waardoor het een lichte en evenwichtige samenstelling heeft. Tevens worden er geen toevoegingen gedaan aan het bronwater, waardoor het drinken van water nog gezonder wordt.