Bronwater op kantoor

Het drinken van water op kantoor is erg belangrijk en vaak wordt er niet voldaan aan de geadviseerde hoeveelheid van circa twee liter per dag. Door water te drinken blijft het personeel gezond en vitaal, maar uit onderzoek is ook gebleken dat het personeel productiever is als zij genoeg water drinken.

Voordelen van water

Water heeft erg veel voordelen ten opzichte van andere dranken die vaak gedronken worden op kantoor. Denk aan dranken zoals soep, koffie en cappuccino waar veel verborgen suikers en andere slechte ingrediënten in zitten. Het voordeel van water is dat het 100% puur is en zonder toevoegingen gedronken wordt. Dit zorgt voor een zeer gezonde drank, waarvan tot op zekere hoogte zoveel van kan worden gedronken als men wil.

Leidingwater of bronwater op kantoor

Er zijn twee soorten water op kantoor die gedronken worden, namelijk leidingwater en bronwater. Het leidingwater wordt verkregen uit de kraan of via een leidingwaterkoeler. Het water op kantoor uit de kraan wordt gezien als “standaard” water. Water op kantoor dat afkomstig is van de leidingwaterkoeler, wordt standaard extra gefilterd en is hierdoor net wat zuiverder dan het standaard water. Voor wie het water zo puur en zuiver mogelijk wil hebben, die kiest voor bronwater uit de fles. Dit bronwater voor op kantoor is vaak afkomstig uit een historische bron waar het meerdere malen wordt gefilterd door kalksteen, waardoor het zeer licht en evenwichtig is.