15L Eden bronwater

Heerlijk verfrissend bronwater in biologisch afbreekbare PET flessen van 15 liter uit de Engelse “7.000-acre Fonthill Bishop Estate” bron in Wiltshire. Het bronwater wordt gebotteld zonder toevoegingen, waardoor de natuurlijkheid wordt behouden en u alleen het zuiverste van het zuiverste water binnen krijgt. Perfect om puur te drinken als koud glas water of te gebruiken voor de thee.

Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Natuurlijk bronwater

Het bronwater dat Watercooler Gigant aanbiedt wordt op natuurlijke wijze verkregen in onze Engelse bron, genaamd de “7.000-acre Fonthill Bishop Estate” in Wiltshire. Het water komt langs verschillende lagen van kalksteen, welke ervoor zorgen dat het water gefilterd wordt en smaak krijgt. Doordat er geen toevoegingen worden gedaan en alles op een natuurlijke manier wordt verkregen, is het drinken hiervan altijd goed en gezond.

Voordelen Eden bronwater

Het drinken van bronwater op kantoor of thuis heeft vele voordelen ten opzichte van andere vaak genuttigde dranken op de werkvloer, zoals koffie en frisdrank. Door dagelijks genoeg water te drinken zorgt u voor evenwicht in uw lichaam en geniet u van onder andere de volgende voordelen:

 • Meer energie
 • Prestaties verbeteren
 • Helpt spieren en gewrichten
 • Spoelt gifstoffen weg
 • Helpt verkoudheid voorkomen

Milieubewust

Het gebruik van bronwater voor uw kantoor is vele malen beter voor het milieu dan het water afkomstig uit bijvoorbeeld de supermarkt. Het water uit supermarkten wordt verschillende malen getransporteerd, waar dit bij bronwater slechts tweemaal is (van de bron naar onze loods en vanuit daar naar u). Tevens zorgt het chemisch reinigen van de flessen voor een grote uitstoot van giftige stoffen, terwijl dit bij de recycling van onze flessen een stuk minder is.

Levering en bestellen

De 15 liter flessen bronwater worden per 5, 10, 25 of 50 verpakt op een pallet. Wanneer u voor 16:00 bestelt, dan wordt de pallet de volgende werkdag geleverd op kantoor. Voor meer informatie over onze 15 liter flessen bronwater of graag persoonlijk contact, dan kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen door te bellen naar 088 - 101 91 00, een e-mail sturen of chatten via de LiveChat.

 • Snelle levering

  Door strategisch gespreide distributie

  Onze “logistieke specialisten” starten vanuit onze distributiecentra in Zelzate. Deze strategisch gekozen locaties beperken de rijtijden en de afstanden.

 • Fleswater service

  Uw bron voor de levering van gebottled bronwater

  Als u nog niet bekend bent met onze fleswater bezorgservice kunt u ons bellen. Dan helpen wij u met het maken van een account, zodat het in het vervolg nog makkelijker is om uw bronwater te bestellen. Bestel direct